Besetning selges

Geiter selges

Grunnet opphør selges Friskere Geiter besetning. Besetningen består av dyr i ulik alder og selges samlet eller enkeltvis.

Dyr født i 2015

  • Ca 20 geitekje, hvorav 6 seminkje etter Australia/Englandimport Abraham og 1 seminkje etter Englandimport Prince.
  • Ca 20 bukkekje, hvorav 5 seminkje etter Australia/Englandimport Abraham og 2 seminkje etter Englandimport Prince.

Dyr født i 2014

  • 2 geiter, hvorav 1 geit etter Englandimport Prince og 1 geit etter Mandela.
  • 3 bukker, hvorav 1 bukk etter Englandimport Wilbur og 1 bukk etter Mandela.

Dyr født i 2013

  • 6 geiter.

Dyr født i 2012

  • 7 geiter.

Dyr født i 2011

  • 7 geiter.

Som utgangspunkt legges NorBoers veiledende priser til grunn, men semindyr prises høyere.

Ta kontakt på telefon 911 79928 for en hyggelig geiteprat. I den grad jeg ikke nås på telefon er du/dere velkommen til å sende en SMS eller en e-post til vidar@boergoat.no  så tar jeg kontakt så snart jeg kan.

Kjekjøtt selges

De fem siste geitekjeene fra siste sesong er klar for levering til slakt i slutten av januar. Hele eller halve dyr delt etter eget ønske. Kun kr 160,- pr kg. Førstemann til mølla

Kjekjøtt i sommer

Vi skal slakte tre av fjorårets bukkekje (ca 12 mnd) før sommerferien. Dersom du er interessert i kjekjøtt hører vi gjerne fra deg. 1/1 eller 1/2 dyr delt etter eget ønske til kr 160,- pr kg.

Livdyr

Da er årets vakreste eventyr over for denne gang, og vi har både geitekje og bukkekje til salgs som livdyr. Ta gjerne kontakt så tar vi en prat.

Vårens vakreste eventyr

bilde (2)Da er vinter i ferd med å bli til vår og kjeeingen i gang. I ettermiddag ble årets to første bukkekje født. 18 geiter er drektige og 40 kje bør være i sikte i løpet av en måneds tid.

Siden sist…

Salamipølse

Salamipølse

Da er også nyprodusert salamipølse i hus og klar for salg. Pølsene er produsert hos Trygve Brovold på Stange og veier ca 630 gram. Selges for kr 230 pr stk.

Mørkere høstkvelder er også et tegn på at slakteperioden nærmer seg. Om du er interessert i kjekjøtt hører vi gjerne fra deg. Vi slakter normalt i slutten av november, begynnelsen av desember, og vil i år også slakte enkeltdyr på nyåret.

 

Geitepølser

Store grillpølser og wienerpølser av geitekjøtt er produsert hos Østli Pølsemakeri og klar for salg rett over helgen. Ta kontakt om du er interessert.
pølser

I dag er det også produsert salamipølse av geitekjøtt hos Trygve Brovold på Stange. Pølsene skal henge til tørk noen uker før vi får de i hus. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

Endelig…

..er hjemmesiden oppdatert.

Etter noen måneders nedetid er vi over på ny teknologi, og vil jevnlig legge ut oppdateringer om stort og smått.

Vi håper du finner greit frem på hjemmesiden vår!